Untitled
17 apr 2015
week 96: 10 t/m 16 april

Laura is op 10 april naar tante Maartje geweest. Ze zijn naar het park geweest, hebben de eendjes gevoerd, Laura is van de glijbaan geweest en heeft op de wipkip gezeten. Ik heb Laura weer opgehaald, we hebben de auto thuis omgeruild voor de fiets en zijn toen Bas gaan halen op de Peuterspeelzaal. Na Laura’s middagdutje zijn we op de fiets naar de bieb geweest. Daarna hebben we nog even in de tuin gespeeld en voor het eerst hebben Bas en Laura samen in de tuin gespeeld zonder dat ik zelf ook buiten was (ik was aan het koken en kon ze wel goed in de gaten houden). Toen Laura op de parasolvoet stond en er niet meer af durfde, ging Bas naar haar toe om haar een handje te helpen ;-)! Na het avondeten zijn Laura, Bas en ik voor Bas nieuwe schoenen gaan kopen. Toen we terug naar de auto liepen, zagen we opa Van Aerle lopen met Max en hebben we nog even gezellig met hem gekletst.
Op 11 april zijn Bas, Laura en ik ’s morgens vroeg boodschappen gaan doen. Daarna zijn we met zijn vieren naar Eindhoven geweest voor Laura’s verjaardagscadeau. Ze krijgt, net als Bas toen hij 2 werd, een nieuw bed. ’s Middags zijn we bij opa en oma Van Mierlo op bezoek geweest. Toen tante Monique, Esther en Lars er ook waren, zijn we gaan geo-catchen. We zijn bij de molen geweest, waar een paar puzzels opgelost moesten worden om de coördinaten van “de schat” te vinden. Toen we die gevonden hadden, zijn we nog ergens anders geweest. Daarvoor hebben we eerst een stuk langs de akkers en door het bos moeten wandelen. Het duurde een tijdje voordat we hier de schat gevonden hadden, maar uiteindelijk is het gelukt.
Oom Tom vierde op 12 april zijn verjaardag. Na Laura’s middagdutje zijn we daar naar toe gegaan. Bas en Laura hebben fijn in de tuin gespeeld samen met Eline en Finn. We hebben gezellig met zijn allen broodjes gegeten en Bas en Laura hebben nog even met Eline voor op het veldje gespeeld.
Op 13 april kwam oma Van Mierlo op Laura passen toen ik met Bas naar het ziekenhuis moest. Laura lag nog in bed toen oma kwam. Toen oma Laura uit bed gehaald had, hebben ze samen in de tuin gespeeld. Toen Bas en ik weer thuis waren, hebben we met zijn drietjes nog even in de tuin gespeeld.
Laura en Bas hebben op 14 april fijn in de tuin gespeeld. Ze waren wel vervelend af en toe. Ze liepen steeds rond met kiezeltjes, de hele trampoline lag vol met zand uit de zandbak, alle stoepkrijtjes lagen in de zandbak en Bas heeft nogal wat blaadjes uit de heg geplukt en liep heen en weer met zwart zand uit de tuin.
Op 15 april kwam Mariëlle op bezoek. Bas en Laura hebben fijn samen buiten gespeeld. Na Laura’s middagdutje zijn we op de fiets boodschappen gaan doen. Op de heenweg zijn we bij een speeltuintje gestopt. Toen we weer thuis waren, hebben Bas en Laura weer in de tuin gespeeld. Ze hebben veel plezier samen, al gaat het natuurlijk ook wel eens even mis. Wel lastig is dat Laura goed de trap naar de glijbaan op kan klimmen, maar dat ze niet altijd alleen durft te glijden. Ze blijft dan bovenaan de glijbaan zitten wachten totdat ik haar een handje kom geven. Dat is niet erg als ik zelf ook buiten bent, maar het is niet zo handig als ik bijvoorbeeld aan het koken ben. Toen we aan het eten waren, kwamen tante Maartje en oom Tom even op bezoek.
Op 16 april zijn we ’s morgens boodschappen gaan doen en bij opa en oma Van Aerle op bezoek geweest. Bas en Laura hebben fijn in de Thomas-de-treintent gespeeld. ’s Middags hebben Bas en Laura fijn in de tuin gespeeld. Na het avondeten zijn we met zijn vieren naar het speeltuintje gefietst, waar Bas en Laura samen op de wipwap gezeten hebben en van de glijbaan geweest zijn.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative